Interior Design

Interior design for The Swedish Childhood Cancer Foundation's new office. A collaboration with Marcia Harvey Isaksson.

Interior design for The Swedish Childhood Cancer Foundation (Barncancerfonden). A collaborative project with Marcia Harvey Isaksson/SqCircle. Activity based office with soft and friendly areas for guests. A small shop in the entrance. Flowing aquarelle wallpaper. Softly coloured areas in blues, beiges and greens are combined with stronger hues in different meeting rooms. 
A small shop in the entrance. Boxes and trays in different hues of blues and beiges. 
Aquarelle wallpaper invites the visitor and the staff directly at the entrance. 
Hallway in a soft beige hue. 
Lounge area with soft and inviting curves in blue and beige hues, custom made rug.
Coffee station with mosaique pattern in blue shades.
A corner side of the 18 meter aquarelle wallpaper. 
Art wall with kids drawings, photos etc. 
The 18 m custom-printed aquarelle wallpaper. Created for this project. 
Kitchen area in soft green hues. 
The long patchwork sofa in green and gray hues. 
A bright energizing meeting area.
Meeting rooms of various sizes and bright colour schemes. 
Back to Top